Deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt, is dé tijd om te investeren in de ontwikkeling van je huidige werknemers. Volgens Forbes zorgt dat ervoor dat ze langer bij je blijven werken, tevredener zijn en met al die knowhow blijf jij je concurrentie voor. Ontdek in dit artikel hoe je dit op IT-vlak kunt doen met onze traineeships, waarom je deze bij ons moet boeken én welke maatwerkmogelijkheden er zijn! 

IT-traineeships van ITPH Academy

Bij ITPH Academy vinden we het belangrijk om IT-traineeships aan te bieden, die aansluiten jouw behoeften en de vraag in de markt. Zo zien wij dat de skills die nu het meest gewild zijn, samenhangen met Microsoft Azure en Power Platform. Dit omdat steeds meer organisaties werken met Microsoft 365 én steeds meer bedrijven AI, data-optimalisatie en automatisering willen toepassen.  

Dat begrijpen we volledig, want met deze technieken sla je een grote slag wat betreft procesoptimalisatie en bespaar je tijd en geld. Daarom bieden wij de volgende traineeships aan waarmee we jouw IT’ers in minimaal twee tot maximaal twintig weken opleiden tot:  

  • Azure AI Engineer 
  • Azure Data Engineer 
  • Azure Cloud Engineer 
  • Azure Security Engineer 
  • Power Platform Consultant 
  • Power Platform Devloper
  • Test Automation

Natuurlijk verandert de behoefte in de markt steeds en daarom bieden wij maatwerk aan en ontwikkelen wij continu nieuwe traineeships, waaronder die van Test Automation Engineer die je vanaf dit jaar kunt volgen (2024).  

Daarom IT-traineeship boeken bij ITPH Academy

Stel dat jij een IT-traineeship boekt, waarom zou je dat dan bij ITPH Academy doen? Wij organiseren en ontwikkelen al traineeships sinds 2011. Deze worden gegeven door zeer ervaren docenten uit de praktijk en op basis van erkende Microsoft-certificeringen. Hierdoor zijn onze traineeships altijd up-to-date.  

Daarnaast hanteren wij de effectieve Project Based Learning-methodiek, wat betekent dat onze deelnemers praktisch aan de slag gaan met de technieken die we behandelen. Uiteindelijk werkt er namelijk niks beter dan “gewoon doen”.  

Zo leveren wij maatwerk

Een ander voordeel van een samenwerking met ons, is dat al onze traineeships maatwerktrajecten zijn. Gebruiken jullie bijvoorbeeld Azure? Dan ziet jullie inrichting hiervan er waarschijnlijk weer heel anders uit dan bij andere organisaties. Hier passen wij ons lesmateriaal op aan. Hoe een maatwerktraject bij ons in z’n werk gaat?  

Stap 1: Plan de campagne maken

Om te beginnen brengen we jouw doelstellingen en wensen in kaart. Op basis daarvan maken we een planning en kostenraming en ontwikkelen we vervolgens een programma dat bij jouw organisatie past.  

Stap 2: Aan de slag

Tijdens het traineeship hebben we regelmatig contact met jou over de voortgang, resultaten en ontwikkelpunten van de werknemer in kwestie. Ook bieden we ondersteuning in de vorm van een coach.  

Stap 3: Evalueren en afronden

Aan het eind van het traineeship evalueren we samen met jou het traject, aan de hand van de doelstellingen uit stap 1. Als de werknemer slaagt, ontvangt deze een certificaat en getuigschrift.  

Nieuwe medewerkers opleiden

Natuurlijk kun je naast je huidige collega’s, ook mensen opleiden die je net hebt aangenomen. Want net als veel andere bedrijven, neem jij mensen nu waarschijnlijk ook vaker aan op basis van potentie. Door deze kersverse collega’s direct op een IT-traineeship te sturen, vorm je hen tot de professional die jij zoekt.  

Neem contact op

Wil je meer weten over de traineeships die wij aanbieden? Of over hoe het maatwerktraject precies in elkaar steekt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.