Benut het potentieel van jouw mensen

ITPH Academy helpt jouw werknemers om zichzelf te blijven ontwikkelen. Met specifieke trainingen, beroepsopleidingen en interne traineeships binnen jouw organisatie. Ideaal voor IT-professionals en iedereen die met IT werkt.

Trainingen

Wij bieden trainingen voor IT-professionals en IT-gebruikers. Dus voor iedereen die ín de IT werkt en voor iedereen die mét IT werkt. De erkende trainers van ITPH zetten zich al dertig jaar in voor jouw werknemers. Wij verzorgen specialistische trainingen zoals Low Code Development, Artificial Intelligence en Cyber Secrurity. Maar ook voor bredere trainingen gericht op de digitale vaardigheden en digitale veiligheid ben je bij ons aan het goede adres. Van werken met Outlook tot Agile/Scrum werken . Binnen één tot vijf dagen heeft jouw werknemer die essentiële kennis in de pocket om verder door te groeien binnen jouw organisatie.

Bekijk alle trainingen

Traineeships

Wil je iemand opleiden voor een specifieke functie binnen de organisatie? Met een traineeship bied je een volwaardige baan met de nodige ondersteuning. Zo kunnen starters werken én leren. De ervaren opleiders van ITPH Academy helpen jou bij het ontwikkelen van een traineeship op maat. Onze opleidingsadviseurs gaan daar graag over met je in gesprek. Hoe dat werkt, lees je in het stappenplan hieronder.

Bekijk alle traineeships

1
De wensen en mogelijkheden

Allereerst brengen we jouw doelstellingen en wensen in kaart. Vervolgens kijken we naar de uitdagingen en mogelijkheden van de organisatie. Op basis hiervan kunnen we een plan de campagne maken!

2
Uitwerken van het traineeship

We maken een planning en kostenraming en richten het traineeship in. Op basis van jouw wensen en onze ervaring, maken we een passend programma. Onze partners helpen graag bij de werving en selectie van geschikte kandidaten.

3
Het traineeship

Leuk, er gaat een nieuwe werknemer bij jullie aan de slag! Wij kunnen helpen bij het vinden van de nodige ondersteuning in de vorm van een coach of buddy. Daarnaast hebben we regelmatig contact over de voortgang, resultaten en ontwikkelpunten.

4
Evalueren en afronden

Het traineeship zit erop! Geslaagde werknemers ontvangen de behaalde certificaten en hun getuigschrift. Samen evalueren we aan de hand van de doelstellingen uit de eerste fase. Beviel het traject? Dan kunnen we een nieuw traineeship inrichten.

5
Leven lang ontwikkelen

Werknemers kunnen via ons exclusieve trainingsaanbod voor alumni, op de hoogte blijven van nieuwe, relevante ontwikkelingen. Graag houden we contact om werknemers verder te laten groeien binnen de organisatie.

Onze praktijkgerichte trainingen, traineeships en opleidingen zijn flexibel te volgen. Voltijd, deeltijd, klassikaal of hybride; het kan allemaal! Samen gaan we op zoek naar een leervorm die past binnen jouw organisatie en aansluit bij de ambities en mogelijkheden van de werknemer.

Beroepsopleidingen

Als werkgever beweeg je graag mee met de ambities van jouw mensen. We helpen IT-professionals bij het verbeteren van de vaardigheden en kennis op een specifiek gebied. Deze opleidingen worden zowel parttime als fulltime aangeboden. Zo benut je als werkgever altijd het volledige potentieel van jouw werknemers.

Onze aanpak en lesmethodiek hebben zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Duizenden deelnemers hebben met succes een training, beroepsopleiding of traineeship bij de erkende trainers van ITPH Academy afgerond.

Contact

Wil je meer weten over het starten van een traineeship? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden rondom onze beroepsopleidingen of wil je een werknemer inschrijven voor een training? Wij helpen je er graag bij. Heb je verdere vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op