Over ITPH Academy

De erkende opleiders van ITPH Academy verzorgen sinds 2011 trainingen, beroepsopleidingen en traineeships voor ambitieuze professionals. Zowel mensen die ín de IT (willen) werken als mensen die mét IT werken, kunnen bij ons terecht om hun kennis en vaardigheden uit te breiden en om klaargestoomd te worden voor een beroep of functie.

Opstarten, meekomen en doorleren

Iedereen verdient het om over de kennis en vaardigheden te beschikken die nodig zijn om succesvol te zijn in de digitale samenleving. Ongeacht achtergrond, CV of ervaring. Daarom verzorgen wij al jarenlang spraakmakende trainingen, beroepsopleidingen en traineeships . Of het nu gaat om het gebruik van IT-voorzieningen of om het bedenken, maken of beheren ervan, om bij te blijven moet je kennis opdoen.

Wil jij ook (door)groeien, heb je vragen, kun je ons versterken of wil je iets met ons delen? Neem gerust contact met ons op.

Azure Academy

De Azure Academy is een samenwerking tussen ITPH Academy en Microsoft en is in 2018 gestart met een eerste pilotklas. De reden om deze klas te starten was omdat we toen al een steeds groter gat zagen ontstaan tussen beschikbaar IT-talent en het aantal open vacatures. Met de Azure Academy willen we het aanbod aan beschikbaar IT-talent ophogen. Daarnaast zijn we groot aanjager van meer diversiteit in de Nederlandse IT-sector.

De Azure Academy verzorgt trainingen, (beroeps)opleidingen en traineeships bestaande uit zowel lessen in hard- als soft skills, altijd geënt op de praktijk en functie- of baangericht.
Wij willen met de Azure Academy mensen die ambitieus en getalenteerd zijn, maar in sommige gevallen minder makkelijk toegang hebben tot kansen binnen de IT-markt een kick-start geven en tegelijkertijd de IT skills gap kleiner te maken.